Hamburger SV vervangt Sporting Clube de Portugal op Eurocup Delfzijl

Delfzijl – De Duitse topclub Hamburger SV is de vervanger van Sporting Clube de Portugal tijdens de vierde editie van Eurocup Delfzijl op zaterdag 9 en zondag 10 januari 2016.

Sporting Clube de Portugal, de jeugdclub van Cristiano Ronaldo, heeft helaas moeten afzeggen omdat hun competitie in datzelfde weekend weer van start gaat. De Portugese voetbalbond heeft dat onlangs vastgesteld.

Na deze tegenvaller heeft Eurocup Delfzijl er direct alles aan gedaan om een waardige vervanger te zoeken. Dat is met de komst van die Rothosen gelukt. “HSV is erg enthousiast en vindt het een eer om deel te nemen aan Eurocup Delfzijl”, aldus organisator Nick de Groot.

HSV komt op Eurocup Delfzijl grote rivaal Werder Bremen tegen. Naast deze twee Duitse topclubs en vaste bespeler Regioteam Eurocup komen Ajax, AZ, Bohemians Praag (Tsjechië), Chelsea FC (Engeland), FC Groningen, sc Heerenveen, KV Mechelen (België), PSV en Sparta Rotterdam naar het Groningen Seaports Stadion, zoals de topsporthal van de Brede School Noord tijdens Eurocup Delfzijl wordt genoemd.

Toegangskaarten zijn, zolang de voorraad strekt, te reserveren via de website www.eurocupdelfzijl.nl.

Back to top button