Gulle gift voor project van Eemsdeltacollege – Kinderboerderij Ekenstein

Appingedam – Maandagmiddag nam Jan Willem de Kok van Kinderboerderij Ekenstein in Appingedam, uit handen van Rolf Kuiper van Verbidak uit Winschoten, een check van €500,- in ontvangst.

Gulle gift

Aanleiding voor deze gulle gift is het 25 jarig bestaan van Verbidak. Om haar jubileum te vieren gaf het bedrijf vijf keer €500,- weg aan kleinschalige goede doelen in de regio. Relaties van Verbidak konden hiervoor goede doelen nomineren. Uit de vele inzendingen zijn door loting vijf gelukkige winnaars bepaald. Kinderboerderij Ekenstein is daar één van.

Kinderboerderij Ekenstein

Kinderboerderij Ekenstein is een project van Eemsdeltacollege en Stichting NOVO. Voor
leerlingen van Eemsdeltacollege functioneert de boerderij als maatschappelijke stageplaats.
Cliënten van de NOVO vinden er een zinvolle dagbesteding. Onder begeleiding runnen leerlingen en cliënten samen de kinderboerderij. Het werk op de boerderij varieert van groenonderhoud tot dierverzorging. Kinderboerderij Ekenstein heeft als doel leerlingen en cliënten, op basis van gelijkwaardigheid en respect, met elkaar samen te laten werken. Integreren is hierbij het sleutelwoord.

Verbidak Winschoten

Met 21 medewerkers in vaste dienst is Verbidak één van de grotere dakdekkersbedrijven in
Noord-Nederland. Het bedrijf werkt voor zowel particuliere als bedrijfsmatige opdrachtgevers. De opdrachten variëren van dakreparaties tot duizenden vierkante meters nieuwbouwdaken.

Back to top button