Grote opruiming bij Kringloopwinkel Emmaus Eemsmond

Farmsum – Op Zaterdag 10 september 2022 organiseert Emmaus Eemsmond van 12:00 tot 16:00 uur de grote najaarsrommelmarkt in en bij de oude school in Farmsum aan de Dijkstraat 6.

Door samenwerking met andere vestigingen van Emmaus in Nederland worden veel nieuw ingebrachte spullen te koop aangeboden. Verkocht wordt rechtstreeks uit de dozen. Ook worden oude voorraden voor spotprijzen verkocht. Speciale aandacht is er voor een groot assortiment aan DVD’s, LP’s en CD’s. Bergen kleding en boeken worden met extra korting verkocht. Kom snuffelen en sla uw slag!

De kringloopwinkel van Emmaus Eemsmond is ook een leuke plek voor vrijwilligerswerk. Emmaus Eemsmond is altijd op zoek naar mensen die hun steentje willen bijdragen. Dat kan zijn als chauffeur op de bestelwagen of in het sorteren en verkopen van kleding of op de elektronica-avond, wanneer alle apparaten met een stekker worden getest. Misschien heb je gevoel voor styling en kan je helpen de winkel in te richten of ben je goed met internet en sociale media om de artikelen van Emmaus Eemsmond op internet te verkopen.

Naast het onderhandelen over alle koopjes op de rommelmarkt, kan daarom ook gesproken worden met medewerkers over hoe het is om vrijwilliger te zijn bij Emmaus. U wordt van harte uitgenodigd om ons te bezoeken.

Back to top button