29.4 C
Delfzijl
dinsdag 25 juni 2019
Home Agenda tips Groots Oktoberfest muziekfeest bij Grand Café Het Lokaal

Groots Oktoberfest muziekfeest bij Grand Café Het Lokaal

Delfzijl – Op zaterdag 20 oktober wordt in een grote feesttent bij Grand Café Het Lokaal aan het Molenbergplein een groots Oktoberfest gehouden. Vanaf 21:00uur gaat het los met bier, bradwurst en helemaal in de traditionele Duitse sfeer met een feestelijk muzikaal programma met Nederlands- en Duitstalige meezinghits.

De live muziek wordt verzorgd door muziekvereniging “Koningin Wilhelmina” uit Delfzijl, samen met zanger Theo Driessen (bekend van DiepTriest) en zangeres Sandy Goeree. Daarnaast treedt op de Limburgse partyband Zugabe. Een band met veel entertainment, interactie en een hoog feestgehalte. In de tent komen grote schermen zodat de bekende hits eenvoudig kunnen worden meegezongen.

De feesttent wordt helemaal ingericht in Duitse sfeer met biertafels, waar de bezoekers aan tafel worden bediend en bier in grote bierpullen wordt geserveerd. Muzikanten en personeel zullen in feestelijke Oktoberfest-kleding zijn gehuld.

Bezoekers kunnen een biertafel reserveren, om er zeker van te zijn als groep bij elkaar te zitten. Meer informatie en reserveren kan via www.kon-wilhelmina.nl

Losse toegangskaarten zijn voor EUR 7,50 per stuk verkrijgbaar bij Kaashuis van Dijk en Grand Café Het Lokaal te Delfzijl.

 

 

Advertenties

Advertenties