Groots Moederdagplein bij Bloemen en Planten Centrum “Bie de Jongens” in Spijk

Spijk – Ook dit jaar zullen zal Bloemen en Planten Centrum “Bie de Jongens” in Spijk Moederdag uitbundig gaan vieren. Op het voormalige schoolplein van wel 650 m2 wordt ook dit jaar weer een heus Moederdagplein gecreëerd.

Speciaal voor Moederdag zal er, net als andere jaren, een verscheidenheid aan boeketten voor u klaar staan. Laat u liever een boeket schikken, ook daarvoor zal er een ruim assortiment snijbloemen klaarstaan. Ook aan de bijzondere kamerplant word gedacht, voor de orchideeën liefhebbers zullen er bijzondere exemplaren aanwezig zijn.

Op het Moederdagplein zullen er weer vele mediterrane planten staan, zoals palmen, olijfbomen, citrusboompjes, polygala’s en strelizia’s. Ook zal er een diversiteit aan bloemen en planten arrangementen voor u klaar staan. Dit alles uit eigen binderij.

Er is weer vol op eenjarige perkplanten te verkrijgen zoals; geraniums, lobelia’s, petunias. Wilt u liever een mooie hangplant weggeven, dan hebben ze de wel bekende mixhangers met waterreservoir. Zeer handig voor de warme dagen. Speciaal voor de moeders dit jaar ook heerlijke chocolade in hartvorm of met likeur 43….

In samenwerking met Hotel/ restaurant Ekamper te Oostende heeft Bloemen en Planten Centrum “Bie de Jongens” vanaf maandag 2 mei tot zaterdag 7 mei een Moederdag actie waarbij een aantal dinerbonnen te winnen zijn. Bij inlevering van je kassabon met daarop je naam en telefoonnummer word erop zondag 8 mei ( Moederdag ) een winnaar getrokken. U wordt hier telefonisch op de hoogte gebracht als u gewonnen heeft.

Wilt u iets later bezorgen, dat kan , Er zijn dit jaar meerdere bezorgers. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen bel dan voor de mogelijkheden. Heeft u bij zonderen wensen laat dit het dan tijdig weten neem dan contact op met 0657551146.


Back to top button