5.4 C
Delfzijl
11 april 2021 17:25

Groot onderzoek draagt bij aan oplossingen voor een leefbaar Noord- en Midden-Groningen

AutoAuto
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
KlussenKlussen
Mode 2021Mode 2021
Vaker kopenVaker kopen
StudieboekenStudieboeken
ComputerComputer

Appingedam – De aardbevingen als gevolg van gaswinning hebben grote invloed op het wonen en leven in Noord- en midden-Groningen. Om erachter te komen hoe groot die invloed is op het wonen en de leefbaarheid, laten elf gemeenten samen met de provincie Groningen, de Nationaal Coördinator Groningen (NCG) en de woningcorporaties in het gebied een groot leefbaarheidsonderzoek uitvoeren. Onderzoeksbureau KAW uit Groningen begeleidt het onderzoek.

Begin september valt bij ongeveer de helft van alle adressen in Noord- en Midden-Groningen een vragenlijst op de deurmat. Daarin kunt u aangeven wat u vindt van het wonen en de leefbaarheid in uw woonomgeving. Er wordt ook gevraagd naar de invloed van de aardbevingen op uw woongenot. Uw mening helpt bij het vinden van betere oplossingen voor uitdagingen op het gebied van wonen en de leefbaarheid in uw regio!

In het najaar volgen in verschillende gemeenten groepsgesprekken om met persoonlijke ervaringen van inwoners de uitkomsten van het onderzoek aan te scherpen. Deelnemers aan het onderzoek kunnen zich daar in de vragenlijst voor aanmelden.

De elf aardbevingsgemeenten, provincie, woningcorporaties en de NCG roepen inwoners die een vragenlijst krijgen op om mee te doen. Als blijk van dank worden drie tablets en tien waardebonnen ter waarde van € 50,- onder de deelnemers verloot.

Volg ons op

11,056FansLike
1,424VolgersVolg
5,280VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
WonenWonen
TuinTuin
Mode 2021Mode 2021
DierDier
AutoAuto
Design en lifestyleDesign en lifestyle
KlussenKlussen

Populaire berichten