Gratis cursus omgaan met stress rond de gaswinning en versterkingsopgave

Appingedam – De gevolgen van de gaswinning en de aardbevingen hebben een enorme impact op de inwoners in ons gebied. In de gemeente Eemsdelta staan bewoners voor de versterkingsopgave van hun huizen, wat doet dat met jou als inwoner? Voor je persoonlijk, in het gezin en ook op buurtniveau?  Redden de inwoners het wel of is er (aanvullende) hulp nodig?  De versterkingsopgave levert voor velen stress op. Dit kan eventueel weer leiden tot burn-out, geen energie meer hebben of verlies van werk. Door deelname aan de cursus ga je aan de slag met je gezondheid en de sociaal-emotionele situatie waarin je je bevindt.

In 6 bijeenkomsten worden thema’s behandeld om je welbevinden te bevorderen.

De cursus is geschikt voor 6-12 deelnemers. De bijeenkomsten zijn op maandag van 13.00 tot 15.00 uur, aan de Burgemeester Klauckelaan 16 in Appingedam. Aan de cursus zijn geen kosten verbonden, alleen de koffie en thee zijn voor eigen rekening.

De cursus wordt gegeven door twee preventiewerkers van Lentis/CIP/ Preventie & WMO. Bij voldoende aanmeldingen kan de cursus starten op maandag 15 maart 2021.

Cursus data: 15, 22, 29 maart en 12, 19 en 26 april 2021.  Je kan je hiervoor opgeven via de mail bij info@cadanzwelzijn.nl of bellen naar 0596-745024. Deelname aan deze cursus is gratis, je kan je hiervoor opgeven (tot uiterlijk woensdag 10 maart 2021).

Als er op deze data gezien corona niet live kunnen, dan zullen deze data gebruikt worden om op genoemde tijdstip telefonisch (of ander tijdstip in overleg) contact te hebben met de deelnemers.

Back to top button