(Update) Gewonde bij verkeersongeval op de N33 ter hoogte van Spijk

Spijk – Bij een verkeersongeval op de N33 ter hoogte van Spijk is woensdag een 27-jarige man uit Spijk gewond geraakt. Rond tien over zeven vanmorgen kwamen twee voertuigen met elkaar in botsing op de kruising van de N33 met de EGD-weg in Spijk. De bestuurder van de zwarte Seat draaide de N33 op en zag daarbij de grijze Volkswagen bestuurd door een 46-jarige man uit Scheemda over het hoofd. Deze werd uit het zicht werd ontnomen door een afslaande bestelbus, de bestuurder van de Volkswagen kon daarna een aanrijding niet meer voorkomen.

De hulpdiensten waren snel ter plaatse, de inzet van brandweer Bierum bleek niet nodig en kon vrijwel direct retour richting de kazerne. De 27-jarige is met een hoofdwond naar het ziekenhuis vervoerd. Hij droeg tevens geen autogordel. De bestuurder van de Volkswagen bleef ongedeerd.

De verkeersongevallendienst van de politie heeft een registratie gemaakt van het ongeval. Een berger heeft beide voertuigen afgesleept. De N33 is tijdens de afhandeling van het ongeval enige tijd afgesloten geweest.

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”sort_order” special_effect=”none” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”391″]

Back to top button