Geslaagd wijkfeest in Delfzijl Noord

Delfzijl – Afgelopen vrijdag 12 mei opende wethouder Meindert Joostens in de brede school Noord het wijkevenement dat door Lian Knez, als een wat uit de hand gelopen examenopdracht, werd georganiseerd. Lian kreeg als opdracht voor zijn studie Sociaal Cultureel Werk om een activiteit te organiseren waarin je samen werkt met andere instanties.

Als stagiaire bij het Leger des Heils kwam hij in contact met de sociaal makelaar van de gemeente Delfzijl. En op die manier weer met het bewonersbedrijf en Wijkbelangen in Delfzijl Noord. Hij maakte zijn doel kenbaar om bruggen te bouwen tussen bewoners en organisaties in de wijk zodat jong en oud, mensen van verschillende culturen en met verschillende levensbeschouwingen, elkaar leren kennen en weten waar ze terecht kunnen wanneer ze iemand nodig hebben.

15 verschillende organisaties maakten de middag tot een groot succes. Voor jong en oud was er voldoende te beleven. Op het podium in brede school Noord gaf Thijs Pot, finalist van The Voices of Holland een geweldig optreden. Door middels van dit evenement hoop organisator Lian de leefbaarheid in de wijk te vergroten.

Back to top button