1.4 C
Delfzijl
5 maart 2021 21:27

Gereedschap voor het zelf repareren van auto’s

Nederland – Elke auto-eigenaar wordt geconfronteerd met kleine reparaties die moeten worden gedaan, maar voor een aantal daarvan hoeft u geen autogarage te bezoeken. Maar wat hebt u nodig om zelf kleine reparaties en onderhoud aan uw voertuig te verrichten? Uiteraard een set basisgereedschappen. In onze webshop vindt u een ruime keuze aan gereedschap en toebehoren, waarmee u uw auto zonder extra kosten in goede conditie kunt houden.

Een standaard set van benodigde gereedschappen voor autoreparaties bestaat uit de volgende onderdelen: Doppenset. De belangrijkste set die vaak in een koffer verkocht wordt. Tangen, kniptangen en striptangen. Deze worden gebruikt voor werkzaamheden aan elektrische apparaten.

Momentsleutel. Handig als u een onderdeel met een door de autoproducent gespecificeerd exact koppel moet aanhalen. Set steeksleutels van verschillende grootten. Schroevendraaiers. Dode slaghamers en hamers. Verlichtingsmiddelen. Hiermee kunt u zelfs op lastig toegankelijke plekken licht schijnen. Handschoenen van stof of rubber. Hiermee houdt u uw handen schoon. Multimeter. U kunt hiermee elektrische storingen vaststellen.

Slagmoersleutel. Ideaal voor het losdraaien van wielbouten en schroeven en elementen van de ophanging. Smeermiddelen, schoonmaakmiddelen en ontvetters. Duct en elektrische tapes.

Met deze gereedschappen en toebehoren kunt u zelf reparaties aan uw voertuig uitvoeren, maar u moet er wel voor zorgen dat alle werkzaamheden naar behoren worden uitgevoerd, omdat een aantal daarvan van invloed kunnen zijn op uw veiligheid en die van andere weggebruikers.

Zoek in onze geïllustreerde catalogus naar de benodigde gereedschappen of neem contact op met de deskundige medewerkers van onze klantenservice wanneer u vakkundige hulp nodig heeft. Door online te bestellen zult u uw bestellingen zo snel mogelijk ontvangen.

U kunt auto-onderdelen en hulpmiddelen voor uw auto vinden op Auto-onderdelen24.nl.

Volg ons op

10,944FansLike
1,424VolgersVolg
5,233VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten