fbpx
5.5 C
Delfzijl
22 januari 2021 00:23

Gerard Beukema geïnstalleerd als waarnemend burgemeester in Delfzijl

Delfzijl – Tijdens een openbare raadsvergadering in het gemeentehuis van Delfzijl werd donderdagavond waarnemend burgemeester Gerard Beukema (PvdA) geïnstalleerd. Beukema (62) neemt tot de gemeentelijke herindelingen zijn afgerond de honneurs waar in de gemeente Delfzijl.

Beukema volgt hiermee locoburgemeester Jan Menninga op. Menninga nam na vertrekt van Emme Groot in april van dit jaar tijdelijk de functie van burgemeester over.

Gemeentelijke herindelingen
Beukema zal zich niet uitlaten over een mogelijke variant als het gaat om de gemeentelijke herindelingen, wel benadrukt hij dat de verdeeldheid in eigen huis een slechte raad gever is.

Burgemeester Beukema heeft nog geen duidelijk plan voor de komende jaren, wel hebben een aantal dossiers die veel aandacht vragen zoals de aardbevingen, krimp, vergrijzing en de gemeentelijke herindelingen zijn volledige aandacht.

Volg ons op

10,792FansLike
1,424VolgersVolg
5,233VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten

Brandweer rukt uit voor gaslekkage aan de Nansumerweg in Holwierde

Holwierde - Brandweer Bierum heeft woensdagochtend enkele meting uitgevoerd aan de Nansumerweg in Holwierde nadat er tijdens graafwerkzaamheden een gaslekkage was ontstaan. De brandweer...