15.7 C
Delfzijl
13 juni 2021 23:08

Gedeputeerde Eikenaar bezoekt vernieuwd centrum in Delfzijl

spot_img

Delfzijl – Gedeputeerde Eelco Eikenaar bracht op vrijdag 27 mei een werkbezoek aan de gemeente Delfzijl. Doel van het bezoek was om het vernieuwde centrum te bekijken en ondernemers te spreken. Na ontvangst op het gemeentehuis door wethouder IJzebrand Rijzebol maakten gedeputeerde Eikenaar, burgemeester Beukema en wethouder Rijzebol een wandeling door het centrum. Onderweg spraken zij met verschillende ondernemers en inwoners. Gedeputeerde Eikenaar: ‘Ik ben blij met deze oppepper van het winkelcentrum en ook positief verrast dat de opknapbeurt zo snel is gerealiseerd. De herontwikkeling van het kernwinkelgebied is afgerond, maar de ontwikkeling van Delfzijl gaat verder. Denk maar aan het op handen zijnde project Marconi. Delfzijl verdient het!’

Route wandeling hernieuwd centrum
De wandeling ging langs de nieuwe groenvoorzieningen, de waterspuitertjes in de Poststraat en eindigde bij de scheepszeilen aan de masten in de Landstraat.

WEL-gelden
Gedeputeerde Eikenaar bracht een werkbezoek aan de gemeente Delfzijl om zich op de hoogte te stellen van de ontwikkelingen in het centrum. De Provincie heeft bijgedrage met de zogeheten WEL-gelden (Wonen, Economie en Leefbaarheid).

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,255VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
KlussenKlussen
WonenWonen
DierDier
TuinTuin
Mode 2021Mode 2021
Design en lifestyleDesign en lifestyle
AutoAuto

Populaire berichten