Garagebedrijf De2Kolommer in Farmsum officieel geopend

Farmsum – Op vrijdagmiddag 5 juli vond de officiĆ«le opening plaats van Autobedrijf De2Kolommer aan de Rondeboslaan in Farmsum. Het bedrijf is ontstaan uit een uit de hand gelopen hobby van Arnold Stegmeijer en Wouter Joostens.

Ruim tien jaar geleden begonnen beide heren met het sleutelen aan auto’s, eerst in de buitenlucht en later in een loods aan de Seendweg in Farmsum. Hier hadden ze beschikking over een hefbrug.

Onder de naam WAF ( Wouter Arnold Farmsum) begon de hobby een serieuze vorm aan te nemen en waren de heren vaak het sleutelen aan auto’s van familie en vrienden. En werd er een heus klantenbestand opgebouwd, en zo ontstond Autobedrijf De2Kolommer.

De heren kregen steeds meer werkzaamheden en de klussen werden steeds complexer. Hierdoor was het noodzakelijk om meer specifiek gereedschap en materiaal aan te schaffen.

Na een aantal jaren deze hobby gezamenlijk te hebben uitgevoerd zijn Wouter en Arnold allebei hun eigen weg gegaan en heeft Arnold Stegmeijer De2Kolommer alleen voortgezet. Uiteindelijk werd de locatie aan de Seendweg uitgebreid met een tweede loods en tweede hefbrug.

Na een aantal jaar op de locatie aan de Seendweg kwam het leegstaande pand van de Euromaster aan de Rondeboslaan in beeld. Door de interesse van Arnold in vrachtwagens was hij op de hoogte van de vraag naar een werkplaats voor trucks en trailers.

De locatie aan de Rondeboslaan leent zich daar perfect voor en ook hier worden de werkzaamheden steeds verder uitgebreid. Sinds kort zijn er een aantal monteurs vast in dienst en zijn er een aantal chauffeurs die de transporten van de trucks en trailers verzorgen. En is er iemand die de administratie verzorgt.

Arnold Stegmeijer is naast eigenaar van een garagebedrijf Ambulance chauffeur bij Ambulancezorg Groningen. Hij denkt er niet over om met deze werkzaamheden te stoppen, het vak is daar te mooi voor.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2096″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button