Fotoverslag: Schanspop Siddeburen van start met Q Music The Party, Wat Aans en DJ Mental Theo

Siddeburen – Donderdagavond is de derde editie van Schanspop Zummer Editie in Siddeburen van start gegaan. Het drie dagen durende muziekfestival werd afgetrapt met Q Music The Party, de Groningse hiphopformatie Wat Aans en DJ Metal Theo. Ondanks het slechte weer gedurende een deel van de avond was er veel publiek aanwezig.

Vandaag 31 mei staat Schanspop in het teken van Høken met de bands Heinoos en Bökkers. Deze bands zijn in het gat gesprongen dat de de band Normaal achterliet.

Het festival wordt zaterdag afgesloten met de Nederlandse avond waarbij Hollands Verdriet, Martijn Fischer en Evert Baptist hun opwachting maken. Voor beide avonden zijn nog kaarten verkrijgbaar.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2036″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button