Programma festival BorgSfeer zaterdag 1 juni bekend

Borgsweer – Op zaterdag 1 juni staat het kleine dorpje Borgsweer- gelegen aan de dijk tussen Delfzijl en Termunterzijl- in het teken van BorgSfeer. Dit nieuwe eendaagse festival vindt plaats in en rond het kerkje van Borgsweer en op een aangrenzend boerenerf. De prachtige sfeervolle locatie wordt aangekleed met foodtrucks en gezellige zitjes.

Het publiek kan op 1 juni tussen 14.00 en 00.00 uur genieten van een gevarieerd aanbod sing- en songwriters, groningstalige muziek, pop- en rockbandjes en theateroptredens. Er komen jonge muzikale talenten en bekendere artiesten uit de regio, zoals Bert Hadders, The Given Horse, Sunroots en Vera’s Charm.

Voor de kinderen zijn er tot 18.00 uur veel uitdagende activiteiten, zoals muziek maken met De Rijdende Popschool, met 25 Graden Noord boogschieten, zelf vuur maken en survivallen, bellen blazen met Clowntje Knipoog en nog veel meer.

Om de sfeer te verhogen is er een taartenbakwedstrijd voor iedereen die van bakken houdt. Een deskundige jury zal de taarten beoordelen en er zijn leuke prijzen te winnen voor twee leeftijdscategorieën. Via de website www.borgsfeer.nl kan men zich aanmelden voor de taartenbakwedstrijd. Verder is op deze site het volledige programma te vinden.

Initiatiefneemsters, Petra Bos en Jetty Noordam-ten Have en de ca. 65 enthousiaste vrijwilligers hebben er veel zin in. Met elkaar gaan ze er een sfeervolle dag van maken.Back to top button