zaterdag 23 oktober 2021
11.3 C
Delfzijl

Fotografiewandeling in Appingedam

Appingedam – Houd je van fotograferen en wandelen? Meld je dan aan voor de workshop ‘Fotografiewandeling in Appingedam’. Op zaterdag 9 oktober van 10.00-16.00 uur vindt de wandeling plaats, onder leiding van vakfotograaf André Dümmer.

De wandeling loopt door het historische stadscentrum van Appingedam, de stad langs het Damsterdiep die bekend staat als hét Venetië van het Noorden. Het Middeleeuws centrum met pakhuizen langs het water, de unieke hangende keukens, de prachtige synagoge, de bijzondere kerken en andere talloze historische panden en monumenten zijn het fotograferen meer dan waard.

De groep van maximaal 12 deelnemers start in de bibliotheek van Appingedam aan het Professor R.P. Cleveringaplein 5. In de bibliotheek krijg je, onder het genot van koffie, thee en huisgemaakte taart, uitleg over stadsfotografie, lichtval, compositie en camera-instellingen. Vervolgens maak je een korte wandeling met de fotograaf en maak je de eerste foto’s. Rond het middaguur word je getrakteerd op lekkers uit Groningen tijdens de oudhollandse, biologische lunch die volgens het principe van slow-cooking is bereid. Daarna is er volop tijd om de parels van de stad te fotograferen.

Deze fotografieworkshop is zowel voor beginners als gevorderden. Je maakt foto’s met je eigen (digitale) camera of mobiele telefoon. De kosten voor de workshop zijn 60 euro per persoon (inclusief koffie/thee, lekkers, lunch & fotografieworkshop)

Deze fotografie wandeling is een samenwerking tussen Noord-Nederland te voet, AureliaTree en Biblionet Groningen.

Voor meer informatie en opgave kun je mailen naar: info@noordnederlandtevoet.nl (ovv fotowandeling Appingedam)

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,307VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Mode 2021Mode 2021
KlussenKlussen
TuinTuin
WonenWonen
AutoAuto
Design en lifestyleDesign en lifestyle
DierDier