fbpx
4.4 C
Delfzijl
zaterdag 23 november 2019
Home Algemeen Foto-tentoonstelling over Delfzijl in Shunan City, Japan

Foto-tentoonstelling over Delfzijl in Shunan City, Japan

Delfzijl – De gemeente Shunan City in Japan organiseert in augustus een foto-tentoonstelling over Delfzijl om de inwoners van Shunan City meer te laten zien en begrijpen van Delfzijl. Voor deze fototentoonstelling is de Stichting Stedenband Delfzijl – Shunan City op zoek naar foto’s waarvan je zegt: dat is nou typisch de gemeente Delfzijl. Dit zijn foto’s van bijvoorbeeld kenmerkende gebouwen of landschappen.

Heb of maak je mooie foto’s van de gemeente Delfzijl? Doe dan mee aan deze bijzondere fototentoonstelling aan de andere kant van de wereld!

De foto’s moeten minimaal 3 megapixel zijn. Foto’s kun je uiterlijk 24 juli mailen naar info@delfzijlshunancity.nl. Vermeld bij elke foto de titel, uitleg, naam en leeftijd van de fotograaf. De Stichting Stedenband Delfzijl – Shunan City selecteert de 10 mooiste foto’s en zal de fotografen hiervan in kennis stellen. De copyright van de foto’s blijft liggen bij de fotograaf, maar de fotograaf verleent toestemming aan de gemeente Shunan City om de foto’s kosteloos te gebruiken in verscheidene media om de relatie met Delfzijl te promoten.

Advertenties

Advertenties