vrijdag 30 juli 2021
19.9 C
Delfzijl

Forum voor Democratie (FVD) komt zaterdagochtend met mobiel podium naar Appingedam

spot_img

Appingedam – Het Forum voor Democratie (FVD) komt vandaag, ondanks de coronamaatregelen, met een mobiel podium naar Appingedam. De partij meldt in een bericht aan haar leden dat het FVD met een grote Amerikaanse trailer door het hele land rijdt en zaterdagmorgen Appingedam aan doet. “FVD gaat heel het land door! Juist in coronatijd is het belangrijk om elkaar echt te zien, niet alleen via een beeldscherm”, schrijft de partij.

Ze willen met inwoners in gesprek gaan over diverse thema’s: “De belangrijkste thema’s van onze tijd zijn de massale immigratie, het peperdure en zinloze klimaatbeleid, de alsmaar machtigere Europese Unie en natuurlijk het coronabeleid van dit kabinet”.

De partij zegt te komen met de partijleider Thierry Baudet en enkele andere FVD-ers. Zij worden rond 11:00 uur verwacht op het podium aan het Cleveringaplein.

De gemeente Eemsdelta laat weten dat FVD tijdig toestemming heeft gevraagd voor het houden van een politieke manifestatie op zaterdag 6 maart in Appingedam en dat dit verzoek is toegekend.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,265VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
AutoAuto
Design en lifestyleDesign en lifestyle
KlussenKlussen
DierDier
Mode 2021Mode 2021
TuinTuin
WonenWonen

Populaire berichten