Folk & Seasongsfestival Bie Daip in Appingedam trok weer veel bezoekers

Appingedam – De historische binnenstad van Appingedam was van 22, 23, 24  en 25 augustus weer het decor van het grootste internationale Folk & Seasongsfestival van Europa. Tijdens dit vierdaagse evenement traden er ruim 41 internationale groepen op. Ook dit jaar kon de organisatie rekenen op een grote bezoekersaantallen.

Behalve deze groepen met oude bekenden maar ook met nieuwe gasten is er van alles te beleven voor jong en oud. Achter de Nicolaïkerk gaven Flyboarders op zaterdag en zondag demonstraties waarbij ze tientallen meters boven het water uitkomen. Kinderen konden zich laten schminken en zich vermaken met reuze zeepbellen en vele andere leuke activiteiten.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2154″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button