Speeltuinvereniging Oosterveld viert kinderfeestweek

Farmsum – De speeltuinvereniging Oosterveld houdt van maandag 2 tot en met zaterdag 7 september de kinderfeestweek. Het thema van de feestweek is ‘Vaut’. 

De hele week door kunnen de kinderen zich vermaken met onder meer gekostumeerd voetbal, een speurtocht, een gekostumeerde rondgang door het dorp,  een zeskamp met een stormbaan van veertig meter, een slaapfeest, en een kinderdiner met ‘Vaute disco’. 

De speeltuinvereniging roept de bewoners van de wijk op de tuinen te versieren. Hieraan is een wedstrijd verbonden. Voor de mooist versierde en verlichte tuin is er een prijs beschikbaar maar men kan ook als straat meedoen. 

Zaterdag 7 september kunnen de buurtbewoners van hun overbodige spullen afkomen door middel van een ‘garagesale’. 

Zaterdagavond wordt de feestweek afgesloten met een feestavond in het speeltuingebouw aan de Waarman. Vanaf 18.00 uur is er een barbeque gevolgd door een muzikale avond met medewerking van ‘De vrienden van Stad en Lande’.  

De feestweek wordt één keer in de twee jaar gehouden. De speeltuinvereniging Oosterveld is in 1971 opgericht en tekent sindsdien voor de feestweek in de wijk die onder meer mogelijk wordt gemaakt door meerdere sponsors. 

Het hele programma is te vinden op: svoosterveld.nl

Back to top button