Festival Art Carnivale, tien jaar aan het Schildmeer

Steendam – Met zijn levendige uitstraling en de gezellige sfeer is het familie festival Art Carnivale een belevenis waar ieder jaar naar wordt uitgekeken.
Het festival kenmerkt zich door een veelzijdig muziek en theateraanbod, veelzijdige kunst, streekproducten en milieuvriendelijk ondernemen. Een dag op het terrein doorbrengen is aangenaam en verrassend en de bezoekers genieten van een gevarieerde keuken met de bijzondere gerechten.

Ieder jaar is het weer verrassend wat de festivalorganisatie uit de spreekwoordelijke hoed tovert aan muziek en ( straat)-theater-spektakel. De meer dan 60 acts – met Spaanse, Duitse, Britse, Franse, Portugese en zelfs Mongoolse inbreng – die op het festival voorbij komen staan geprogrammeerd op vier podia. Daarvan een selectie: Koper & Co, Trikosis, Guau, Sheriff Mouloud Y El Zoro Loco, Krist Doo, Bluegrass Boogie Men, Knight Susan, Mary and the Breakups, Skaggerz, Nieuw Lef, Fabuloka, New Decoderzz, Carly E, Pattiwael & Nanuru, Pot en Baumgarten, Robin IJzerman, Ylvali, Planet Orange, Sedaa, Twannie, Ralph de Jongh, Koperdraad, Um A Zero, en nog veel meer interessante acts. En je kunt de uitgebreide kunstmarkt bezoeken en genieten van de bijzondere types die het festivalterrein bevolken.

Familiefestival is van 20 t/m 22 juli op Strandpark Schildmeer, Damsterweg hoek Roegeweg, in Steendam. Openinstijden, vrijdag van 16:00 – 1:15 uur, zaterdag van 13:00 – 1:30 uur en zondag van 13:00 – 23:30 uur. Het festival is vrij toegankelijk.

Zie voor verdere informatie over het festival de website: http://www.artcarnivale.nl

Back to top button