Medewerkers De Hoven ontvangen VCA diploma

Appingedam – Op dinsdag 3 juli 2018 heeft Rody Bos van NIVI BHV B.V. aan 9 medewerkers van De Hoven, erkende VCA-diploma’s uitgereikt.

Hoofd Huisvesting en Techniek Jan Ligtlee: “Door deze opgedane vaardigheden wordt de veiligheid binnen De Hoven naar een hoger level gebracht. Het is mooi om te zien dat vandaag die inzet wordt omgezet in een welverdiend diploma.”

NIVI BHV B.V.

Het NIVI BHV B.V. te Appingedam heeft de VCA-opleiding voor 9 werknemers van De Hoven verzorgd. Allen volgden de VOL-VCA opleiding. De volledige groep medewerkers heeft de opleiding in één keer afgerond en zij ontvingen op 3 juli jl. hun VOL-VCA diploma uit handen van algemeen manager Rody Bos.

VCA

VCA is dé standaard in veilig, gezond en duurzaam werken. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Het is een beproefd programma waarin diverse branches in de Nederlandse industrie 25 jaar aan kennis en ervaring hebben gebundeld. Met een VCA-certificaat is de basis gelegd om iedere dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan.

Stichting de Hoven

De Hoven vindt dat ouderen moeten kunnen doorgaan met het leven op de wijze die past bij hun levensfase. Ook als mensen heel kwetsbaar worden en bij De Hoven beschermd wonen, is het belangrijk dat zij hun gewoontes kunnen blijven houden. Dat zij er toe blijven doen en met hun familie en vrienden kunnen blijven omgaan zoals ze dat gewend waren. Veiligheid op de locaties van De Hoven is een belangrijk onderdeel hiervan.

Back to top button