Feestweek in Bierum met circus en Jaarmarkt

Bierum – Zondag 21 augustus gaat de feestweek van Bierum van start met een Sterrit. Een vooraf bepaalde autorit, die is uitgezet door Jan Buitenwerf, met “hindernissen”, instinkers en vragen waarvoor je strafpunten kunt krijgen. Degene met de minste strafpunten heeft gewonnen. Na afloop de bij de uitleg hoor je veel ooohs en aaahs…. en is het heel simpel, maar wanneer je rijdt.

Maandag 22 augustus staat er een Volleybaltoernooi op het programma. Diverse teams uit Bierum en omstreken gaan strijden om de Bakker Bierum Beker. Op het sportveld gaan ze de strijd aan. Toeschouwers natuurlijk van harte welkom. Aanvang 18:30 uur.

Dinsdag vindt er op een unieke locatie namelijk het strandje van Hoogwatum, Muziek aan Diek plaats. Een kleinschalige muziekmiddag/avond met lokale zangers en zangeressen die op een “gewone” manier hun muzikale gaven gaan vertonen. Zittend op een dekentje, stoel of strobalen kunt u hier gaan genieten met een prachtige uitzicht over de Eems. Eten en drinken hoeft u thuis niet, dit alles is voor een normale prijs te koop op de dijk. Aanvang 16:00 uur de muziek begint om ca.16:30 uur.

Op woensdag wordt het kerkplein omgetoverd tot een ware Circus Arena incl. Bassie en Adriaan. Vanaf 17:00 uur gaan de BBQ’s aan en kan iedereen genieten van een drankje en hapje. Voor de kinderen is er een luchtkussen. Vanaf 18:00 uur speelt “Keep in Touch” live vanaf het podium. Een gezellige avond op een prachtig verlichte locatie. Aanvang 17:00 uur.

Donderdag en vrijdag vindt er dezelfde plek achtereenvolgend een Bingoavond en een PleinQuiz avond plaats. Vanaf het podium zullen op donderdag de balletjes rondgedraaid worden en zullen de mooie prijzen worden verdeeld. Op vrijdag vindt de Pleinquiz plaats. De gevarieerde vragen zullen worden geprojecteerd op een 15m² Led wall. Na 7 rondes zullen de winnaars bekend zijn. Beide avonden beginnen om 19:30 uur. Toeschouwers welkom.

Zaterdag 27 augustus is de afsluiting van de feestweek met een de jaarmarkt en Horecaplein.

Meer informatie over de feestweek is te vinden op www.Bierum.net.

Back to top button