Ernstig verkeersongeval aan de Deltaweg in Farmsum

Farmsum – De hulpdiensten werden donderdagmiddag opgeroepen voor een verkeersongeval aan de Deltaweg in Farmsum. Bij het ongeluk is een auto van de N991 geraakt en in het riet op de Deltaweg tot stilstand gekomen. Volgens een woordvoerder van de politie heeft het voertuig ook nog een voetganger geraakt, deze raakte ernstig gewond. Een traumateam kwam ter plaatse om het ambulancepersoneel te assisteren.

De oorzaak van het ongeluk is nog niet duidelijk. De politie heeft uitgebreid onderzoek gedaan op de weg. Deze was dan ook een tijd afgesloten.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2480″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button