4.1 C
Delfzijl
23 april 2021 04:18

EMMTEC services breidt uit met nieuwe vestiging in Delfzijl

Delfzijl – EMMTEC services heeft onlangs een nieuwe vestiging in Delfzijl geopend. De opening is gedaan door de heer Cor Zijderveld, voorzitter van de belangenvereniging Samenwerkende Bedrijven Eemsdelta.

De vestiging van EMMTEC services in Delfzijl is gevestigd in het Eemsmondgebouw aan de Duurswoldlaan.

Vanuit deze vestiging biedt EMMTEC services engineeringsdiensten aan de industrie in de Eemsdelta. De flinke toename van werkzaamheden in de Eemsdelta en de wens vanuit EMMTEC services om dichter bij de opdrachtgevers te zijn, heeft EMMTEC services doen besluiten om deze vestiging te openen. “Ook wij zien natuurlijk de potentie van deze regio en daar willen we graag ons steentje aan bijdragen”, aldus Hendrik van der Ploeg, directeur van EMMTEC services. “We zijn hartstikke trots op onze nieuwe vestiging en we hopen onze activiteiten in deze regio flink uit te breiden en niet alleen op het gebied van Engineering.”

EMMTEC services ondersteunt bedrijven bij het uitvoeren van hun bedrijfsprocessen op het gebied van engineering, utilities, laboratorium en logistiek. Dit doet zij vanuit het emmtec Industry & Businesspark in Emmen. EMMTEC services is onder andere actief in de chemische industrie, de overige maakindustrie, de energiesector en utilities. EMMTEC services is onderdeel van de GETEC Group.

Volg ons op

11,082FansLike
1,424VolgersVolg
5,284VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Mode 2021Mode 2021
TuinTuin
WonenWonen
DierDier
KlussenKlussen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
AutoAuto

Populaire berichten