Eerste Rabobank Servicepunt opent op 1 februari haar deuren in Uithuizermeeden

Uithuizermeeden – Op maandag 1 februari wordt het eerste Rabobank Servicepunt geopend in Uithuizermeeden, dit gebeurd in samenwerking met Kantoor Vreugdenhil. Om 10:00 verricht Jaap Nienhuis de officiële opening. Bezoekers kunnen op de openingsdag meedoen aan een prijsvraag en kinderen kunnen leuke activiteiten doen. Onder de winnaars wordt een Apple iPad air verloot.

Dit eerste servicepunt helpt de klanten die extra ondersteuning willen bij hun bankzaken. Yvonne Vreugdenhil van Kantoor Vreugdenhil: “Onze medewerkers zullen Raboklanten onder het genot van een kopje koffie of thee begeleiden naar het servicepunt. Een servicepunt is een locatie waar klanten direct contact met de Rabobank kunnen maken. Voor alle vragen over bankzaken krijgen zij via de online verbinding met de Rabobank antwoord. De professionele Rabobank medewerker neemt de tijd om klanten bij te staan en advies te geven, via dit kanaal.

Deze verbinding komt tot stand met hulp van een medewerker van Kantoor Vreugdenhil. Binnen het kantoor is daarvoor een aparte ruimte ingericht, zodat Rabobankklanten op een veilige en prettige manier bankzaken kunnen regelen. Het Rabobank Servicepunt is iedere werkdag toegankelijk. Eind 2016 wordt de inzet van het Rabobank Servicepunt geëvalueerd en beraadt de Rabobank zich over de inzet van nog een servicepunt elders in Noord-Groningen.

Back to top button