maandag 2 augustus 2021
19.9 C
Delfzijl

Eerste editie Winterwarm Appingedam trekt veel bekijks

spot_img

Appingedam – Afgelopen zaterdag vond de eerste editie plaats van het evenement Winterwarm Appingedam. In en om de Nicolaïkerk waren diverse activiteiten, marktkramen en foodtrucks voor de kinderen was er een overdekte ijsbaan, schminken, knuffeldokter, knutselen en nog veel meer. In de Nicolaïkerk was een tentoonstelling van quilts uit de Nationale Quilt Collectie te zien. Daarnaast was er een mini-hightea en waren er workshops in verschillende technieken.

De muzikale bijdrage werd verzorgd door singer-songwriters en groepen uit binnen- en buitenland tevens werd het publiek vermaakt door diverse straat artiesten.  De eerste editie van Winterwarm Appingedam trok veel publiek naar de binnenstad van Appingedam.

Winterwarm Appingedam vervangt Lutje WinterWelvaart Appingedam en Kunst in Kerk. Beide evenementen zijn nu samengevoegd in Winterwarm Appingedam.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,268VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
DierDier
TuinTuin
Mode 2021Mode 2021
Design en lifestyleDesign en lifestyle
KlussenKlussen
AutoAuto
WonenWonen

Populaire berichten

Boerenmarkt in Baamsum trekt veel belangstelling

Baamsum - Zaterdag werd er in een grote boerenschuur in Baamsum (tussen Woldendorp en Termunten) een streekproductenmarkt gehouden. Het was aanvankelijk de bedoeling dat...