Eerste editie Cross-Pop op het terrein van MC Delfcross in Farmsum

Farmsum – Op het terrein van MC Delfcross in Farmsum wordt zaterdag 29 oktober de eerste editie van Cross-Pop gehouden.

MC Delfcross organiseert al 10 jaar samen met Stichting Motorsport Noord-Nederland de Internationale Dutch Supercross in Zuidbroek. Het evenement is uitgegroeid tot het grootste indoor-motorsportevenement van de Benelux. Dit jaar kan de Supercross niet doorgaan omdat de Eurohal gebruikt wordt om asielzoekers op te vangen.

De artiesten die in de feesttent zouden optreden, waren al geboekt en konden niet meer afgezegd worden. De besturen van de Stichting Motorsport Noord-Nederland en MC Delfcross zijn om de tafel gaan zitten en dat leidde tot de geboorte van Cross-Pop.

Op de parkeerplaats van MC Delfcross, welke is gelegen aan de Oosterlaan in Farmsum, komt een feesttent te staan en de artiesten die voor de Supercross waren geboekt komen optreden.  Coverband Millstreet en Dj Raul komen deze avond het publiek vermaken. Dj Raul is in de regio zeer bekend onlangs wist hij nog de tent plat te spelen bij Schanspop. Kortom het beloofd een groot feest te worden.

Kaarten zijn in de voorverkoop te koop kosten €11, https://crosspop.eventgoose.com/ Aan de kassa kunnen ook kaarten gekocht worden dan kosten ze €15,

Back to top button