Eemsmond Open wordt Damster Tennistoernooi

Appingedam – Het is al weer even geleden dat Fivelveld in Appingedam een open tennistoernooi kon organiseren. Corona heeft de afgelopen twee jaar verhinderd dat er in juni een mooi tennistoernooi georganiseerd kon worden in Appingedam, maar dat betekent niet dat ze bij Fivelveld stil hebben gezeten. Dit jaar gaan ze een frisse start maken met een tennistoernooi in een nieuw jasje! Fivelveld organiseert dit jaar van 17 t/m 19 juni het Damster 17+ dubbeltoernooi.

Er is gekozen voor een nieuw concept en een nieuwe naam. Vanwege de gemeentelijke herindeling was de oude naam Eemsmond Open niet meer passend. Het toernooi heet voortaan Damster Tennistoernooi, voor iedereen, door Damsters. Ook is de toernooivorm veranderd van een open weektoernooi naar een 17+ dubbel weekendtoernooi.

Op die manier hoopt de organisatie meer tegemoet te komen aan de wens van vele drukbezette mensen om het wat compacter en beter planbaar te houden. Naast de leuke tenniswedstrijden en de gezelligheid wordt er van alles georganiseerd, waaronder een BBQ op de zaterdag. Inschrijven voor het toernooi kan nog tot en met vrijdag 10 juni.

Fivelveld hoopt op veel deelnemers en veel publiek, aan het enthousiasme van de organisatie zal het in ieder geval niet liggen.  

Back to top button