fbpx

Drive thru felicitaties voor jubilerend Delfzijls Harmonie Orkest

Delfzijl – Het Delfzijls Harmonie Orkest (DHO) bestond vrijdag 30 april 125 jaar, het had een dag vol activiteiten moeten worden. Maar de maatregelen rond het coronavirus liet dit helaas nog niet toe. Met als gevolg dat er geen voorbereidingen op een jubileumconcert, reünie, tentoonstelling in het MuzeeAquarium en een grootse feestavond konden worden gedaan.

Toch had de dag een feestelijk tintje ’s middags kreeg het bestuur van het Delfzijls Harmonie Orkest uit handen van burgemeester Gerard Beukema de Koninklijke Erepenning overhandigd.

Drive thru felicitaties
Om leden en fans van DHO toch de kans te geven om de felicitaties over te brengen aan het bestuur hield DHO vrijdagavond een drive thru. Voor leden van DHO had het bestuur een leuke goodiebag klaar staan. Een aantal leden werden zelf in het zonnetje gezet. Zo nam DHO afscheid van Henk Mulder als voorzitter van het Delfzijls Harmonie Orkest, ontving Gerlof Mulder een oorkonde en een bosbloemen omdat hij 60 jaar lid is van DHO en nam Harry van Dijken afscheid als dirigent van de malletband.

Jubileum concert
Het bestuur van DHO hoopt in 2022 toch nog een passend jubileumprogramma presenteren.

Back to top button