fbpx
13.4 C
Delfzijl
zaterdag 04 april 2020
Home Agenda tips Diverse activiteiten in het centrum van Delfzijl in aanloop naar de kerstdagen

Diverse activiteiten in het centrum van Delfzijl in aanloop naar de kerstdagen

Delfzijl – Stichting Activiteiten centrum Delfzijl organiseert in de kerstperiode diverse activiteiten in het in kerstsfeer versierde centrum. Tijdens de  koopzondag op zondag 17 december van 13.00 tot 17.00 uur is er een kerstmarkt langs de ‘Strandloper’, een levende kerstboom en divers straatentertainment in kerststijl. Er is muziek en kerstkoren zullen kerstliederen ten gehore brengen. Als start van de kerstactiviteiten zullen om 13.00 uur 1000 kerstmutsen worden uitgedeeld, sommige met een leuke actie van de winkeliers.

Op vrijdagavond 22 december wordt de traditionele lichtjesoptocht georganiseerd. Kinderen tot 12 jaar kunnen hieraan meedoen. Vanaf 18.30 uur worden bij de fonteintjes de lichtjes uitgedeeld en zullen de kinderen met muziek een tocht door het centrum maken. Na deze sfeervolle optocht wordt een mooi kerstverhaal voorgelezen en krijgen de deelnemende kinderen warme chocolademelk en iets lekkers.

Zaterdag 23 december kunnen de laatste kerstboodschappen worden gedaan en cadeautjes worden gekocht tijdens ‘Dickn’s in Delfziel’. Een sfeervolle en gezellige dag in het teken van leuke kerstactiviteiten, er lopen door het centrum vele figuranten in Dickensstijl, er is muziek van kerstkoren en D.H.O, straattheater in kerstsfeer en nog veel meer. De winkels zullen deze zaterdag geopend zijn tot 18.00 uur. De Kerstman en  winkeliers in het centrum van Delfzijl heten u van harte welkom tijdens de kerstperiode.

Advertenties