Den Andel – Aanstaande vrijdag organiseert Cultuurerf Andledon aan de Kruisweg in Den Andel weer een blues jamsessie. De rotsvaste basis van de avond zal bestaan uit zanger/gitarist Reinout van der Veen, bassist Fenno de Boer (onder meer bekend van The Sidekicks) en drummer Eddy Korma.  

Een ieder die met de ‘jamband’ van Andledon mee wil spelen of zingen, is daartoe van harte uitgenodigd. De jamsessie is zowel bedoeld voor muzikanten met de nodige ervaring, als voor mensen die nog maar net komen kijken op het muzikale vlak. Wie als muzikant wil deelnemen aan deze avond, kan zich van te voren opgeven bij Cultuurerf Andledon of zich ter plekke, voorafgaand aan de sessie, aanmelden. Gitaristen en bassisten worden verzocht hun eigen instrumenten en versterkers mee te nemen. Uiteraard is iedereen die gewoon als publiek een avondje wil genieten van blues, rock en gezelligheid eveneens van harte welkom op Andledon.

Anders dan aangekondigd kan de sessieavond door omstandigheden niet worden geleid door Hans van Lier. In Reinout van der Veen is echter een zeer waardige vervanger gevonden. Van der Veen heeft een ruime ervaring als sessiemuzikant, en is daarnaast de frontman van bluesband The Blues Gallery, een band die samen met Hans van Lier is opgericht.

Na de bluessessie zal het Andelster Cultuurerf dit jaar nog een tweetal activiteiten bieden, alvorens een korte winterstop te houden. De evenementen vinden plaats op vrijdag 15 december (folkband Clovers End) en op zondag 17 december (de Art & Craft X-Mas Fair).

De jamsessie van komende vrijdag start om 20:30 (deur open: 20:00) en duurt tot ongeveer 22:30. De toegang tot de bluessessie is gratis.

Advertenties