13.3 C
Delfzijl
18 april 2021 13:50

Als chauffeur of begeleider mee met de PlusBus!

Vaker kopenVaker kopen
Mode 2021Mode 2021
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
StudieboekenStudieboeken
AutoAuto
KlussenKlussen
ComputerComputer

Appingedam – Houd u van autorijden? Zoekt u zinvolle tijdsbesteding in een maatschappelijke organisatie? De PlusBus zoekt extra chauffeurs en begeleiders om met ouderen uit 5 gemeenten op pad te gaan.

Drie bussen rijden vanuit de gemeenten Appingedam, Delfzijl, Loppersum, Eemsmond en Slochteren overal naar toe. De PlusBus is een samenwerkingsproject met het Nationaal Ouderenfonds. Vanuit ASWA-welzijn worden sinds 2008 dagelijks uitstapjes georganiseerd voor ouderen uit maar liefst 5 gemeenten. Een belangrijk doel is het doorbreken van eenzaamheid en isolement onder de ouderen. Door ouderen via een uitje met elkaar in contact te brengen ontstaan nieuwe of zelfs hernieuwde vriendschappen. Ze genieten enorm van deze uitstapjes.

Het huidige team is op zoek naar nieuwe collega-chauffeurs en begeleiders die het team komen versterken. Het team biedt u een gezellige werksfeer. U ontmoet andere mensen, gaat mee met leuke uitstapjes en geniet van de sfeer onderweg. De uitjes variëren van een rondrit door verschillende provincies, winkelen, of een bezoek aan een museum, stad, dierentuin, tuincentrum, beurzen en Kerstmarkten. Ook uitstapjes over de grens naar Leer of Bunde worden gemaakt, dit tot grote vreugde van de deelnemers.
Van de chauffeurs en begeleiders wordt verwacht affiniteit te hebben met de doelgroep.

Wij bieden u leuke collega vrijwilligers, goede begeleiding, vrijwilligersverzekering en een jaarlijkse feestavond. Wilt u zich aanmelden of eerst informatie? Bel vrijblijvend met Jan Schuur, via 06-83573447 of mail j.schuur@aswa-welzijn.nl

Volg ons op

11,072FansLike
1,424VolgersVolg
5,284VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
TuinTuin
Mode 2021Mode 2021
DierDier
AutoAuto
Design en lifestyleDesign en lifestyle
WonenWonen
KlussenKlussen

Populaire berichten