zaterdag 23 oktober 2021
11.3 C
Delfzijl

Dickens in DAAM rond de kerst

Appingedam – Het theater Dickens in Daam zal de dagen voor kerst 2021 weer een serie voorstellingen geven van het ontroerende kerstverhaal van Charles Dickens. A Christmas Carol over de oude en verbitterde vrek, Ebenezer Scrooge, die in de nacht voor Kerstmis een aantal dromen heeft en daardoor tot inkeer komt.

In de historische Solwerderstraat van Appingedam komt het weekend voor kerst het Dickens verhaal tot leven, gebracht door een grote groep vrijwilligers

Doe ook mee!
Voor Dickens in Daam worden enthousiaste mensen gezocht die vrijwillig als figurant, toneelspeler, muzikant of helpende hand willen mee doen. Geen ervaring?, geen probleem! De vaste Dickens ploeg neemt je graag mee en zoekt voor jou een personage/rol die bij jou past. Daarnaast zijn er handen nodig voor het op- en afbouwen van de set/rekwisieten, publieksbegeleiding, helpen met kledij en nog veel meer!

Geef je op
Als je ook aan ‘Dickens in Daam’ mee wilt doen, je bent van harte welkom. Alle leeftijden zijn welkom. Graag uiterlijk 1 oktober a.s. aanmelden. Stuur via een mailtje je naam, mailadres en telefoonnummer -naar dickensindaam@gmail.com. Je ontvangt daarna een uitnodiging voor donderdagavond, 14 oktober.

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,307VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
TuinTuin
Mode 2021Mode 2021
WonenWonen
AutoAuto
KlussenKlussen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
DierDier