Delfzijls Harmonie Orkest zoekt nog foto- en videomateriaal voor tentoonstelling: “DHO 125 jaar op mars door Delfzijl” in het Muzeeaquarium

Delfzijl – Na lang wikken en wegen heeft het Delfzijls Harmonie Orkest besloten om alle festiviteiten rondom het 125 jaar jubileum 30 april 2021 tot nader orde uit te stellen.

Door de coronacrisis zijn er te veel onzekerheden om een reünie, concert en feestavond te organiseren. Toch wil DHO dit jubileum niet zomaar voorbij laten gaan. De voorbereidingen voor de tentoonstelling: “DHO 125 jaar op mars door Delfzijl” gaan wel door! 

Van 1 mei 2021 t/m 1 juli 2021 worden er in het museum Muzeeaquarium in Delfzijl onder andere foto- en videomateriaal, bijzondere voorwerpen en de geschiedenis van DHO tentoongesteld. Hoe de opening ervan er uit gaat zien wordt later bekend gemaakt.

Tevens doet het bestuur nu een oproep aan oud-leden en alle (oud) inwoners van / in Delfzijl en omstreken. Heeft u nog oude foto’s, verhalen of ander materiaal wat niet mag ontbreken tijdens deze tentoonstelling dan kunt u mailen naar jubileumcommissie@delfzijlsharmonieorkest.nl .              

Vanaf 1 mei 2021 in het Muzeeaqarium Delfzijl bij de tentoonstelling: “DHO 125 jaar op mars door Delfzijl”. 
Hou ook de Facebook en/of de website www.delfzijlsharmonieorkest.nl in de gaten voor het programma van 1 mei t/m 1 juli 2021 en meer info over de tentoonstelling en de voorbereiding hiervoor.

Back to top button