maandag 2 augustus 2021
19.9 C
Delfzijl

De Toon is Gezet op Andledon

spot_img

Den Andel – Komende zondag vindt op Cultuurerf Andledon aan de Kruisweg in Den Andel een optreden plaats van het duo De Toon is Gezet. Zangeres Floor Stappers en pianist Martijn van Limbeek zullen het publiek trakteren op een muzikale reis door de tijd, waarin verschillende genres (gezongen in diverse talen) aan bod komen: van klein en ontroerend, via cool swingend tot groots meeslepend.

Floor en Martijn kennen elkaar van hun conservatoriumtijd. In het verleden hadden ze al regelmatig samengewerkt, maar recentelijk hebben ze de stap gezet om een vaste samenwerking aan te gaan in het duo De Toon is Gezet.

Floor studeerde jazz en pop-zang aan het Overijsselse Artez Conservatorium. Buiten haar duo met Martijn zingt ze onder meer in de a capella groep Twelve  en in Sonido, een Latijns-Amerikaans georiënteerde band.

Martijn studeerde schoolmuziek en jazz piano aan conservatoria in Den Haag, Zwolle en Utrecht. Hij speelde een aantal jaren in diverse bigbands, heeft een eigen piano jazz trio en schrijft en arrangeert zelf muziek. Sinds kort dirigeert Martijn een koor, en hij is momenteel bezig om ook deze vaardigheid via studie op een hoger plan te krijgen.

Het optreden van De Toon is Gezet start zondag 2 april om 15:30. De toegang is niet gratis.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,268VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
TuinTuin
AutoAuto
Design en lifestyleDesign en lifestyle
WonenWonen
Mode 2021Mode 2021
DierDier
KlussenKlussen

Populaire berichten

Boerenmarkt in Baamsum trekt veel belangstelling

Baamsum - Zaterdag werd er in een grote boerenschuur in Baamsum (tussen Woldendorp en Termunten) een streekproductenmarkt gehouden. Het was aanvankelijk de bedoeling dat...