De “Langste koffietafel van Appingedam” gaat de strijd aan tegen eenzaamheid

Appingedam – In 2017 hebben de gemeente Appingedam en ASWA-Welzijn samen met 59 organisaties en verenigingen uit Appingedam een vuist gemaakt tegen de eenzaamheid door het ondertekenen van het manifest “Damster Coalitie tegen eenzaamheid”. Een gezamenlijk speerpunt is om eenzaamheid aan te pakken door verbinding te zoeken met de bestaande activiteiten en organisaties in Appingedam.

Om deze verbinding tot stand te brengen wordt de “Langste koffietafel van Appingedam” georganiseerd. Een leuke manier om via de ‘Langste koffietafel’  nieuwe mensen te ontmoeten en kennis te maken met diverse (ontmoetings)activiteiten in Appingedam. Verschillende organisaties zijn tijdens de langste koffietafel aanwezig om informatie te verstrekken over het aanbod van activiteiten in Appingedam.

De langste koffietafel zal plaatsvinden op donderdag 31 mei a.s. van 13.30 uur tot 16.00 uur in centrum Kabzeël. Deze middag is voor iedereen die op zoek is naar leuke activiteiten en / of sociale contacten. Deelname is gratis, wel is aanmelden noodzakelijk, bel hiervoor naar het Service Punt 0596 626792 of mail uw aanmelding naar  osp@aswa-welzijn.nl

Back to top button