fbpx
17 C
Delfzijl
dinsdag 14 juli 2020
Home Sport Dansers The Legacy opnieuw in de prijzen

Dansers The Legacy opnieuw in de prijzen

Urk – Afgelopen zaterdag vond op Urk de Streetdance/Hiphop wedstrijd van het Noord Nederlands Kampioenschap plaats. Dansschool The Legacy was vertegenwoordigd met elf dansteams en nam maar liefst zeven bekers mee terug naar Delfzijl.

Het jongste selectieteam So-Fly deed voor het eerst mee aan deze wedstrijd en werd tijdens hun tweede wedstrijd, in de categorie tot acht jaar, tweede van hun categorie.

Justified kwam uit in de categorie recreatie 16-18 jaar en danste in een zware categorie. Zij werden beloond met een mooie eerste prijs en werden gepromoveerd van recreatie naar selectie niveau. Een super prestatie van dit team dat nog geen half jaar in deze samenstelling danst. So-What kwam uit in de categorie Demoteams 16-18 jaar. Waar een groot concurrentie veld was. Ondanks dat zij de jongsten van hun categorie waren wisten zij een mooie derde plaats in de wacht te slepen.

De teams Fire Banditz, Reflection, Non Stop en ACE namen ook een beker mee naar huis. Zij werden vierde en vijfde. Bij het NNKS mag de top vijf een beker in ontvangst nemen.

De wedstrijd was een mooie opwarmer voor zaterdag 23 april. Dan organiseert dansschool The Legacy haar eigen danswedstrijd op hun thuisbasis, in de Brede School Noord in Delfzijl. Aanvang 11.00 uur en de wedstrijd is voor iedereen toegankelijk.

SoflyLegacy

Advertenties