Damsters gewond bij verkeersongeval op de A7 bij Nuis

Sint 2023Sint 2023

Nuis – Bij een verkeersongeval op de A7 ter hoogte van Nuis raakten in de nacht van zaterdag op zondag drie mensen gewond.

Een 35-jarige man uit Damwoude kwam uit de richting van Boerakker en reed in de richting van Marum. Een 73-jarige man uit Appingedam kwam vanuit dezelfde richting. De 35-jarige automobilist raakte met zijn auto van de weg en kwam vervolgens in de slip. Een aanrijding tussen beide voertuigen was het gevolg. Beide bestuurders, als mede een 66-jarige passagier uit Appingedam raakten gewond en zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Van de 35-jarige man werd een bloedproef afgenomen om te onderzoeken of hij onder invloed van alcohol reed.

Door de aanrijding was de A7 een geruime tijd afgesloten. Verkeersspecialisten van de politie doen onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”sort_order” special_effect=”none” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”447″]

Back to top button