Damsterheerd bedankt de Basiliek en de Vesting

Appingedam – Recent werden vier medewerkers van De Basiliek en De Vesting door Jolanda Vos, hoofd algemene dienst, van Damsterheerd in het zonnetje gezet.

Om de zorg en de facilitaire dienst te ondersteunen de afgelopen periode, werd een mooie samenwerking aangegaan met restaurant Basiliek en de snackbar Vesting uit Appingedam. Door de lockdown was er minder werk in de horeca en binnen De Hoven, waartoe Damsterheerd behoort, wilde men goed voorbereid zijn op de eventuele gevolgen van de coronacrisis. Zo sneed het mes aan twee kanten.

De medewerkers van De Basiliek/Vesting hebben meegewerkt in zowel de huishoudelijke dienst, keukendienst en als gastheer/bezoekbegeleider. Dit was een welkome aanvulling. Naast de ondersteuning hebben de collega’s van de Damsterheerd en de Basiliek/Vesting van elkaar geleerd. Iedereen was zeer enthousiast en al snel was het alsof zij altijd al deel uit maakten van het team. Gelukkig is de inzet altijd een extra inzet geweest en krijgt de horeca ook weer wat meer ruimte. Om die redenen is er kortgeleden afscheid genomen van de medewerkers van De Basiliek en De Vesting.Back to top button