Damster Wandelingen introduceert nieuwe kidsroute

Appingedam – Na de start van Damster Wandelingen in april met twee speurroutes voor volwassenen introduceert de speursite nu ook een leuke route voor kinderen. Door middel van een fotospeurtocht met raadsels moeten de kinderen een mysterie oplossen.

In april van dit jaar werd de website damsterwandelingen.nl gelanceerd. Op de site vind je speurroutes door Appingedam waarbij je wandelend een mysterie oplost. Op dit moment is er keuze uit de route ‘BrengGeorge Thuis’, waarbij je wat leert over de geschiedenis van de stad en ervoor moet zorgen dat de geheimzinnige George weer terugkeert naar zijn eigen tijd. En de speurroute ‘De havenmoord’ waarbij je een moord oplost die in de haven vanAppingedam is gepleegd. Door tijdens de wandeling verschillende puzzels op te lossen kom je erachter wie de dader is.

Nieuw is de kidsroute ‘Maffe Mick en de verdwenen spullen’. De route is speciaal voor kinderen tussen de 6 en 10 jaar oud.Aan de hand van foto’s volgen ze de route. Op de afbeeldingen zijn items verdwenen die Mick heeft gestolen.Aan de kinderen de taak om erachter te komen wat er weg is.Aan het einde van de route ontvangen ze een speurneuzencertificaat en maak je kans op een leuk maandprijsje.

Meer informatie over de routes en wandelingen is te vinden op damsterwandelingen.nl

Back to top button