Damster Boeken- & Brocantebeurs op 14 augustus op het kerkplein rond de Nicolaïkerk

Appingedam – Op zondag 14 augustus vindt, na twee jaar van afwezigheid wegens corona, de herstart van de Damster Boeken- & Brocantebeurs (DBB) plaats.

Het was op zondag 17 juni 2012 dat de eerste boekenmarkt plaatsvond op het kerkplein rond de Nicolaïkerk. In de acht voorgaande edities groeide de boekenmarkt in Appingedam uit tot een gerespecteerde markt onder boekenverzamelaars, maar ook onder standhouders. De 9e editie, van 2022, wordt aangevuld met brocante zodat nog meer bezoekers aan hun trekken kunnen komen. Het is ook een herstart met nieuwe mensen in de organisatie. De organisatie is heel blij dat ze mensen bereid hebben gevonden in voetsporen te stappen van de helaas overleden Bert Takens en van duizendpoot Heleen Parent.

Met een nieuwe, gemotiveerde ploeg wordt gewerkt aan een mooie Boeken- &  Brocantebeurs 2022 als opmaat naar het 10-jarig lustrum.  Veel van de standhouders die er de vorige jaren waren zullen opnieuw aanwezig zijn. De markt begint op 14 augustus van 11.00 uur tot 17.00 uur op het kerkplein rond de Nicolaïkerk.

Back to top button