fbpx
12.8 C
Delfzijl
vrijdag 25 september 2020
Home Agenda tips Culinair Fraeylema: Het lekkerste weekend van het Noorden

Culinair Fraeylema: Het lekkerste weekend van het Noorden

Slochteren –  Hou het vakantiegevoel nog even vast! Kom op 21, 22 en 23  september naar Landgoed Fraeylemaborg in Slochteren. Dan kun je heerlijk nazomeren tijdens Culinair Fraeylema, het foodfestival in Midden-Groningen! Gewoon lekker en gezellig met elkaar kijken, proeven en beleven op een sfeervolle locatie. Dat is genieten in stijl!

De gazons rondom het landgoed zijn drie dagen lang een groots openluchtrestaurant met Griekse specialiteiten, Scandinavische delicatessen, Franse lekkernijen, Indonesische hapjes, Italiaanse bollen, Arabische bites, Mediterane specialiteiten en Gronings goed.

Neem je familie en vrienden mee en ga samen op een smakelijke ontdekkingsreis. Lekker stoer met bier, whisky, kaas, worst en wild. Of meer verfijnd met taart, macarons, chocola en fudge. Culinair Fraeylema is voor alle lekkerbekken. Dat wordt weer smullen.

Culinair Fraeylema is ook een fair met een interessant aanbod op het gebied van lifestyle. Van tweedehands kookboeken tot kunst en sieraden. Van hamamdoeken tot potten, pannen en servies. Van mooie bloemstukken en fietsen tot culinaire reizen. Laat je inspireren door trendy leuke dingen voor je huis, tuin en jezelf.

Gratis kinderprogramma
Natuurlijk is er ook aan de jongste bezoekers gedacht. Zij kunnen net als vroeger spelevaren door de borggracht, meedoen aan oudhollandse spelletjes en ouderwetse wafels versieren. Een heuse waarzegger zit klaar om de toekomst te voorspellen.

Organisatie
Culinair Fraeylema wordt voor de achtste keer georganiseerd door Lionsclub Skiramere Slochteren (en de kinderactiviteiten door de Leoclub Groningen), dit jaar is het concept vernieuwd. Bezoek borg, expositie, wandelbos en culinaire lifestyle fair kost slechts 5 euro per persoon; kinderen tot 18 jaar hebben gratis toegang. Door langs te komen en volop te genieten van het lekkers en het moois draag je ook nog eens bij aan de goede doelen.

Toegang € 5, kinderen tot 18 jaar gratis
Organisatie: Lionsclub Skiramere Slochteren.
www.culinair-fraeylema.nl