Conceptstore Lutje Snuusterij opent zaterdag haar deuren in het centrum van Delfzijl

Delfzijl – Aanstaande zaterdag opent er een nieuwe winkel in het centrum van Delfzijl. Conceptstore Lutje Snuusterij is opgericht door drie kleine ondernemers Jolanda, Charleen en Marianne. In de winkel aan de Waterstraat 37 bieden zij een platform voor jonge startende ondernemers.

Ondernemers huren een plek in de winkel en richten hun eigen omgeving naar eigen smaak in. Een aantal ondernemers zullen de winkel dagelijks draaiende houden en de verkopen registreren.

In de winkel kunt u onder andere terecht voor souvenirs van Henk Huizing, leuke geborduurde (cadeau) artikelen van Marianne’s borduurstudio, brocante en decoratief objecten van Floris van Dijk. Sieraden en eigen gemaakte creaties door Kim van der Laan van Den Tekentafel. En diverse lekkernijen zoals jams door De Likkepot van Yvonne Drewel en producten van Delfzielster LekkerZ. Dit is nog maar een klein deel van het totale aanbod wat de winkel u te bieden heeft.

Zaterdag 3 juli zal de winkel om 10:00 uur feestelijk worden geopend. Voor de eerste 50 betalende klanten is en een leuk presentje.

Back to top button