11.9 C
Delfzijl
24 juni 2021 02:45

Cheque van Lionsclub Appingedam/Delfzijl voor Voedselbank Eemsdelta

spot_img

Delfzijl – Lionsclub Appingedam/Delfzijl steunt de Voedselbank Eemsdelta in Delfzijl. President Bart Artnzen overhandigde vorige week een cheque van 500 euro aan vrijwilligers van de voedselbank.

“In de huidige coronatijd is het voor veel inwoners van de regio nog moeilijker geworden dan het al was om rond te komen”, vertelt Arntzen. “Meer dan ooit wordt er een beroep gedaan op de Voedselbank in Delfzijl. In de nabije toekomst zal er nog meer gevraagd worden van de vrijwilligers van de Voedselbank, aangezien de coronacrisis nog lang niet voorbij is en de economische crisis naar alle verwachting er nog keihard achteraan zal komen.”


“Vorig jaar heeft een delegatie van de Voedselbank een indrukwekkende presentatie gegeven over hun vrijwilligerswerk en over het feit dat ze helaas noodzakelijk zijn in onze maatschappij. De Lionsclub Appingedam/Delfzijl heeft zichzelf na deze presentatie vorig jaar de verplichting gegeven contact te houden met de Voedselbank. Het lag dus zeer voor de hand en hierover bestond unanimiteit binnen onze club om de Voedselbank te ondersteunen in deze zware tijd.”

In april van dit jaar overhandigde de Lionsclub ook al een cheque aan de voedselbank.

“Een gesprek met de directie van de Voedselbank leert ons, dat ze financiĆ«le ondersteuning of ondersteuning in natura, juist in deze coronacrisis, heel hard nodig hebben. Graag verwijs ik naar de website van de Voedselbank (www.voedselbankeemsdelta.nl) waar precies is aangegeven hoe organisaties en particulieren een gift kunnen geven. Het is juist nu nodig.”

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,258VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Mode 2021Mode 2021
KlussenKlussen
AutoAuto
TuinTuin
DierDier
WonenWonen

Populaire berichten