maandag 2 augustus 2021
19.9 C
Delfzijl

Carwash Noord uit Delfzijl doet mee aan Nationale Autowasdag op zaterdag 3 juli

spot_img

Delfzijl – Eén dag auto’s wassen voor het goede doel, dat kan op zaterdag 3 juli tijdens de BOVAG Nationale Autowasdag. Carwash Noord / Autoprofijt Noord uit Delfzijl doet mee aan deze actie.

Het bestuur van de Bovag heeft als goed doel, stichting Muziekids gekozen. Zij zetten zich in om zieke kinderen even te laten vergeten dat zij ziek zijn in hun muziekstudio’s. Kinderen kunnen hier zingen, instrumenten bespelen of plaatjes draaien. Bijkomend voordeel is dat muziek een positieve werking heeft op hun herstelproces.

De actie
Voor elke wassing die we doen op 3 juli, dragen we €1,00 euro af. Om de actie nog leuker te maken maakt BOVAG samen met de Muziekids een kleurplaat voor kinderen. BOVAG-bedrijven die meedoen kunnen deze voorafgaand en op de Nationale Autowasdag uitdelen. De ingekleurde exemplaren kunnen kosteloos opgestuurd worden naar het antwoordnummer van BOVAG en uit de inzendingen worden winnaars getrokken voor een dagje weg met het hele gezin.

De kleurplaten voor de kinderen zijn in de shop bij Carwash Noord verkrijgbaar.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,268VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Design en lifestyleDesign en lifestyle
KlussenKlussen
Mode 2021Mode 2021
WonenWonen
TuinTuin
DierDier
AutoAuto

Populaire berichten

Boerenmarkt in Baamsum trekt veel belangstelling

Baamsum - Zaterdag werd er in een grote boerenschuur in Baamsum (tussen Woldendorp en Termunten) een streekproductenmarkt gehouden. Het was aanvankelijk de bedoeling dat...