Brandweer blust brand in transformatorhuisje Wagenborgen

Wagenborgen – De brandweer heeft de brand in een transformatorhuisje naast een windmolen aan de Familie Bronsweg in Wagenborgen geblust. Door de brand ontstond er vanmorgen een stroomstoring in de dorpen Wagenborgen, Meedhuizen en Tjuchem.

Nadat medewerkers van Enexis het transformatorhuisje spanningsloos hadden gemaakt kon de brandweer actief gaan blussen. Naast brandweer Wagenborgen was ook brandweer Woldendorp aanwezig met een poederblusaanhanger, deze werd uiteindelijk niet ingezet. Het schuimblusvoertuig van brandweer Delfzijl kwam ter plaatse om te zorgen voor voldoende bluswater.

Rond elf uur was de brand geblust en werd het incident overgedragen aan Enexis. Ondertussen hadden alle dorpen weer stroom.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2130″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button