Boksvereniging Appingedam verrast leden

Appingedam – 2020 is door corona voor veel mensen een raar jaar geworden. Dit heeft natuurlijk ook invloed op de sportactiviteiten van de mensen en sportverenigingen. Zo ook voor Boksvereniging Appingedam. Veel leden zijn de vereniging trouw gebleven en dit heeft de vereniging doen besluiten om alle leden te bedanken en hun een cadeautje aan te bieden.

Sinds maart zijn er flink wat aanpassingen geweest aan de trainingen die Boksvereniging Appingedam wekelijks op de maandag- en donderdagavond verzorgt voor de jeugdgroep, de senioren maar ook voor de parkinson boksgroep FPD (Fighting Parkinson Disease).

De trainingen hebben gedurende het jaar 2 periodes stil gelegen en voor de zomervakantie mocht er alleen buiten getraind worden. Dit vergt naast de noodzakelijke organisatorische aanpassingen ook het nodige van de leden. “Natuurlijk was er verloop in het ledenbestand maar ook kwamen er nieuwe leden bij tijdens de corona periode. Nu we met de huidige corona regels nog steeds mogen trainen wilde de Boksvereniging hun leden bedanken dat ze de vereniging zijn blijven steunen” aldus Boksvereniging Appingedam. Elke lid ontvangt van de Boksvereniging Appingedam een warme muts voorzien van het logo van de vereniging. Op de foto worden de eerste mutsen uitgereikt aan enkele leden.

De Boksvereniging Appingedam traint dit jaar nog tot en met donderdag 24 december. De trainingen voor het nieuwe jaar beginnen dan weer op maandag 4 januari 2021. Nieuwe leden zijn natuurlijk welkom om mee te trainen en kunnen zich melden via de website van Boksvereniging Appingedam. Hier is ook meer te vinden omtrent de regels en de trainingstijden. Kijk voor meer informatie op www.boksverenigingappingedam.nl.

Back to top button