Boksvereniging Appingedam haalt Olympisch topbokser Lacruz naar Appingedam

Sint 2023Sint 2023

Appingedam – Op uitnodiging van boksvereniging Appingedam komt Olympisch bokser Enrico Lacruz een clinic verzorgen in Appingedam.

Lacruz was na een periode van 24 jaar de eerste Nederlandse bokser die weer de ring betrad op de Olympische spelen van 2016 in Rio. Lacruz is meervoudig Nederlands kampioen en wist meerdere internationale toernooien op zijn naam te schrijven.

Onlangs nam het Nederlands team het in Rotterdam op tegen het Cubaanse team. Lacruz won als enige Nederlandse bokser van de 3 voudig wereldkampioen Lazaro Alvarez Estrada. Met deze prestaties mag hij een echte wereldtopper genoemd worden.

Zondag 9 september verzorgt Lacruz een clinic op uitnodiging van boksvereniging Appingedam. Ondanks zijn drukke programma was hij graag bereid om zijn kennis in Appingedam over te dragen. Bevriende verenigingen uit het hele Noordelijk district zullen hieraan deelnemen.

De clinic wordt gehouden in de gymzaal van school de Olingertil, Olingermeeden 8 te Appingedam. Aanvang is 10.30 uur. Uiteraard is publiek hartelijk welkom.

Back to top button