Sfeerverslag: Vijfde editie Havendagen Delfzijl zit er weer op

Delfzijl – De tweede dag van de Havendagen in Delfzijl trok meer publiek dan de zaterdag, maar toch bleef het rustiger dan bij de eerdere edities. Bezoekers konden wederom genieten van diverse optredens op het haventerrein en in het centrum.

De rondvaarten door de haven met de boten Van Dam, sleepboten van Iskes Towage en zeesleper de Elbe waren vooral in trek bij het publiek.

Op de diverse podia waren weer optredens van shantykoren en diverse artiesten. De douane gaf enkele demonstraties met speurhonden. En er waren veel straatartiesten op de been in de haven en het centrum.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”1720″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button